11 Mart 2013 Pazartesi

COCA COLA ÇADIRI...




Cumartesi günü İdil'le Coca Cola çadırına gittik. Ne zamandır kuruluymuş ; ama benim dikkatimi yeni çekti. Kız kardeşim de bahsedince , bir de biz ziyaret edelim dedik.


Giriş ücreti 3 TL. Ama üç adet cola kapağı getirerek de girebilirsiniz. 12 yaşa kadar çocuklar ise ücretsiz...


İçeride cola aksesuarlarının ( bardak , şişe ,tepsi ) sergisinden ; eski cola reklamlarının sunumuna kadar birçok şeye değinilmiş.





Cam ve pet şişelerle etiket ve teneke kutuların dönüşümünün gösterildiği bölüm değişikti. Özellikle pet şişenin t-shirte dönüşüm aşamaları çok ilgimi çekti.


Bu dev Coca Cola şişesi ise sizi ilk girişte karşılıyor. Etrafındaki bilgisayarlarda çektiğiniz fotoğraflar bu dev şişenin üzerinde kabarcık olarak görünüyor. Gerçekten çok enteresan bir fikir...


Kocaman dokunmatik ekranda kabarcıklara tıklayarak Coca Cola ile ilgili öğrenmek isteyebileceğiniz bilgilere ulaşabiliyorsunuz.



Çadırın ikinci bölümüyse daha çok eğlenceli oyunlara ayrılmış.


 Çocukların da güzel vakit geçirmesi  için bir çok oyun düşünülmüş.



Lazerlerin olduğu bir bölüm bile hazırlanmış . Duman efektiyle de son derece gerçekçi olmuş. Sanki kendinizi bir bankanın kasasına ulaşmaya çalışır gibi hissediyorsunuz...


Minyatür bir sinema salonu gibi hazırlanmış bölümde kısa bir film gösterimi de hazırlanmış.



Son olarak da yine çocuklar için hazırlanmış atölyede yapılan etkinliği de katıldıktan sonra Coca Cola çadırındaki turumuzu tamamlamış olduk.


Farklı düşünülmüş , gidip görmeye değecek hoş bir yer....
Tavsiye ederim.


























Hiç yorum yok: