24 Ekim 2014 Cuma

TADİLAT NEDENİYLE KAPALIYIZ :) ...


Galiba ben de akıl fikir kalmadı . Doğuma bu kadar az zaman kalmışken tadilata girişmek pek de akıl karı değil aslında ama ne yapalım bindik bir alamate gidiyoruz kıyamete ...
Bir tanıdığım geçenlerde bana dedi ki '' neden hep doğumdan önce boya - badana ya da tadilat yapılır ? Tanıdığım bütün hamileler böyle yapıyor ; böyle mi olması gerekiyor ? '' dedi . Aslında böyle olması gerekmiyor . Zaman içerisinde evde bir takım problemler , yapılması gereken işlemler oluyor ama hep sallanıyor aman yaparız , sonra bakarız deniyor . Ne zaman ki düğün , doğum , sünnet gibi bir olay kapıyı çalıyor ; artık kaçacak yer olmadığı için mecbur o işe girişiliyor . İşte bu yüzden hep sona , sıkışık zamana kalıyor böyle işler ... Neyse Allah yardımcım olsun diyorum .
 Bu arada geçen hafta salı günü çatıdan başlayıp hafta sonu eve giriş yapan ustalar hala çalışmakta . Biz de bu süreçte geçici olarak annemlere taşındık ; sağ olsunlar evi bize tahsis ettiler . 


Her yer her yerde bütün eşyalar üst üste . Bu arada bir takım şeylerde de değişiklik yapalım dedik . Bir de onların ölçülerinin alınması siparişinin  verilmesi , bir yandan ustaların takibi derken daha bebekle ilgili hiç bir hazırlık yapamadım . Aslında aklımda bir kaç proje var .
İnşallah bir an evvel toparlanırım da onları yapabilirimmmm ...



Hiç yorum yok: